O podjetju

O podjetju

Novi potovalni pristopi

Križarjenje pridobiva vse večji pomen v globalni turistični ponudbi. Ladijske družbe nenehno širijo in izboljšujejo ponudbo ter oblikujejo nove programe potovanj. Vsi trendi kažejo, da so križarjenja najhitreje rastoči segment v turizmu. Za uspešni razvoj križarjenj pa so potrebni tudi dobri in strokovni prodajni kanali ter prava vizija.

Pri Cruise & Ferry Centru, specializiranem združenju za promocijo križarjenj, ladijskih in letalskih prevozov, smo v sodelovanju z vodilnimi ponudniki križarjenj in trajektnih prevozov ustvarili prepoznavno blagovno znamko, ne samo v Sloveniji in na Hrvaškem, temveč v celotni jugovzhodni Evropi.

Tudi Cruise-Ferry-Center.com je bila ena prvih spletnih turističnih strani pri nas. Na internetu smo prisotni že od leta 1995.

Naš 20 letni obstoj smo okronali s številnimi prestižnimi nagradmi ladjarjev in z izdajo prve slovenske knjige posvečene križarjenjem, kar nas ponovno vpisuje med pionirje križarjenj v Sloveniji.

Prva in vodilna blagovna znamka za križarjenja in vseh vrst prevozov

V naši ponudbi naših ćlanic lahko najdete več kot 6.000 križarjenj po vseh morjih sveta, 85% vseh ladijskih povezav v Evropi in več kot 8 milijonov letalskih prevozov z odhodi iz vseh koncev sveta. Predstavljamo križarjenja po posebej prilagojenih cenah za naše tržišče, organizirane skupinske odhode s slovenskim spremljevalcem, tematska križarjenja in organizirane prevoze do odhodnih pristanišč. Na željo strank posamične članice organizirajo tudi dogodke, srečanja in kongrese na ladji.

Potovanja po meri

Naša posebnost so potovanja, ukrojena po merilih in okusu vsakega posameznika ter uravnoteženo razmerje med ceno in kakovostjo. Vsakdo ima svoje želje, pa tudi časa ni več veliko, zato smo se prilagodili vsaki stranki posebej. Svež pristop, preverjena kakovost ponudbe, množična izbira med produkti in inovativna potovanja. V združenju Cruise & Ferry Center razumemo potrebe sodobnega potnika, zato skrbno spremljamo turistično industrijo in vpeljujemo nove programe in pristope.

Vizija

Naš uspeh se je gradil na osnovi naše neomajne vztrajnosti, da bi postregli in predstavili počitniške možnosti, ki ustrezajo vsem zahtevam naših lokalnih trgov. Skozi leta se je na deset tisoče zadovoljnih gostov udeležilo križarjenj z našimi članicami. Vedno več ljudi odkriva možnosti skorajšnjih all-inclusive užitkov počitnic na križarjenju.

Po dveh desetletjih, ko smo uspešno vpeljali centre za prodajo križarjenj v vsa večja mesta in ustvarili specialistični kader, še vedno sodelujemo pri razvoju ladijskega potniškega prometa in prihodih potniških ladji v naša pristanišča, ter še naprej delujemo kot ekskluzivni zastopniki in ponudnik svetovnih ladijskih družb.

Verjamemo in zaupamo novim zastavljenim smernicam, ki gredo v avtomatizacijo poslovanja, uveljavi slovenskega jezika na ladjah, širjenju ponudbe in izobraževanju potnikov ter turističnih delavcev. Cilj, ki smo si ga zadali je postaviti nova merila v emisijskem turizmu na Slovenskem in širše.

Zaupajte specialistu

Pod blagovno znamko Cruise & Ferry Center ali CFC Križarjenja se predstavljajo naše članice, ki so uradni zastopniki ladjarjev in organizatorji potovanj.
Njihova ponudba vam je na voljo 24ur na dan, 7 dni v tednu, na spletnem naslovu www.cruise-ferry-center.com ali na naslovu www.krizarjenja.si.

Vaša povpraševanja in rezervacije pričakujemo v za to najbolje usposobljenem skupnem klicnem centru na telefonski številki +386 5 6710 777 ali v pooblaščenih in preverjenih agencijah po vsej Sloveniji.

Klicni center:
Telefon +386 5 6710 777,  Ljubljana: +386 1 530 9 530
Telefaks +386 5 6710 778
Rezervacije: rezerv@cruise-ferry-center.com
Informacije: info@cruise-ferry-center.com

Združenje za promocijo križarjenj:
Cruise & Ferry Center g.i.z.
Kosovelova 2, 6320 Portorož

Uradna organizatorja potovanj:
Adonis d.o.o.
Liminjanska cesta 94b, 6320 Portorož

Mediteran International d.o.o
Kosovelova 2, 6320 Portorož
Obiščite nas tudi na Facebook-u.

Cruise & Ferry Center, Center križarjenj, krizarjenje.si, krizarjenja.si, krizarjenja.net, krstarenja.net, trajekti.si, porocna-potovanja.si, vdobridruzbi.si, Worldseas.net, travelalliance.org so blagovne znamke v lasti skupine Cruise & Ferry Center.