09 dni – Paketno potovanje Vietnam in Kambodža

Križarjenje – Vietnam, Kambodža

ho chi minh city

odhodi: 2019, 2020

Dan Destinacija Prihod Odhod
1 Polet iz bližnjega letališča v Ho Chi Minh (Saigon) Vietnam
2 Prihod letala v Ho Chi Minh , transfer do Hotela, namestitev
3 Celodnevni ogled mesta, nočitev v Hotelu
4 Transfer do letališča ter polet do Siem Reap, Kambodža
4 Namestitev v hotelu, prosto
5 Izlet do templja Angkor Wat ,prosto popoldne, nočitev
6 Odhod iz hotela ter vožnja do Phnom Penh z vmesnimi postanki,prihod v hotel, prosto in nočitev
7 Celodnevni izlet po mestu in okolici do popoldan ter transfer do letališča, polet letala za Ho Chi Minh,nočitev v hotelu
8 Prsosto dopoldne ter odhod  letala popoldne za Evropo
9 Prihod letala na bližnje letališče v dopoldanskem času

1.dan – LETALSKI PREVOZ IZ EVROPE – HO CHI MINH (Saigon)
polet iz bližnjega letališča v Ho Chi Minh (Saigon) v ekonomski klasi z obroki na letalu.

2.dan –
po jutranjem pristanku na letališču Ho Chi Minh (Saigon) in opravljenih mejnih formalnostih ( predhodno je potrebna pridobitev E-vize) sledi avtobusni ogled mesta Ho Chi Minh (Saigon), ter prijava v hotelu in namestitev v dvoposteljnih sobah.
Večer prost

3.dan – HO CHI MINH   VIETNAM
po samopostrežnem  zajtrku, voden ogled mesta z okolico z ogledom znamenitosti sedanjega in preteklega časa ,med ostalim ogled neverjetnih podzemnih tunelov zgrajenih za časa vietnamskega odpora in boja za neodvisnost.Po krajšem predahu in času za kosilo, nadaljevanje ogledu mesta kot npr. predsedniško palačo, katedralo Notre Dame, stare Saigonske pošte ter ostalih znamenitosti kot so operna hiša.Ogled in sprehod skozi staro mestno jedro  po enkratni ulici Dong Khoi, v kateri vas bo očaral kolonialni utrip Saigona.Na ogledu mesta lahko poizkusite pristno vietnamko hrano, prosto bo tudi za nakupovanje(spominkov, oblačil…).
Zvečer obisk znamenitega gledališča vodnih lutk. Nočitev v hotelu

4.dan – SIEM REAP  KAMBODŽA
po samopostreznem zajtrku nekaj prostega časa  do prevoza  na  letališče  za polet v Siem Reap (AngkorWat), Kambodža. ( obrok v letalu  )Po pristanku na letališču Siem Reap  international aeroport  – mejne formalnosti in prevoz do hotela ter  namestitev v sobah.Preostanek dneva prosto za individualne aktivnosti.Nočitev v hotelu .

5.dan – SIEM  REAP  in  ANGKOR WAT ( Unesco )  KAMBODŽA
zajtrk v hotelu ter prevoz proti templju , katerega prepoznajo kot  “mati templjev  ”  – Angkor Wat največja religiozna zgradba, katera    simbolizira in je ponos  ljudstva Kmerov iz 12. stoletja za čas ogleda templja vam  bodo postregli  za pokušino lokalne dobrote. Na kar se bomo odpravili s prevozom nazaj v hotel, ter  med vožnjo opazovali lokalna naselja, riževa polja in življenje tamkajšnjih prebivalcev ….Vodenje bo potekalo v angleškem jeziku .Prihod v Siem Reap  ; čas za osvežitev v hotelu in prost preostanek večera.
Nočitev v hotelu.

6.dan – SIEM REAP  KAMBODŽA
Zajtrk v hotelu ter prevoz proti jezeru Sap kjer si bomo ogledali“plavajočo vas“ na jezeru ter se seznanili z detalji o jezeru kateri v določenih letnih obdobjih, spreminja  svojo velikost do pet krat.Celotno življenje naselja se odvija na vodi.Vodenje bo potekalo v angleškem jeziku .Po štirih urah vožje z avtobusom bomo prispeli v prestolnico Phnom Penh, Kambodža  ; čas za osvežitev v hotelu in prost preostanek večera.Nočitev v hotelu.

7.dan – PHNOM PHEN  KAMBODŽA
Po zajtrku se odpravimo na vodeni   ogled glavnega mesta Kraljevine  Kambodža ;  Phnom  Pehn  z prvim postankom v kraljevskem vrtu, polnem tropskih nasadov. Obiskali bomo prostor kjer so kronali kambodžanske krajle, nadaljevali bomo z obiskom  paviljona Napoleon, katerega je daroval francoski prestol v 19. stoletju.Po obisku kraljevih vrtov se odpeljemo na ogled srebrne Pagode, neverjetne skulpture sestavljene iz 5000 srebrnih plošč,  katere vsaka tehta 1 kg, okrašene z dragimi kamenji in zlatom.Nato nas bo pot ogleda vodi la v narodni muzej, kateri leži v bližini palače  ter se spoznali z zgodovino in preteklostjo Angkor obdobja.Po krajšem odmoru bomo nadaljevali obisk zapora in mučilnice Rdečih Kmerov, kar sega že v naše obdobje  zgodovine ..Gre za nekdanjo visoko šolo, katero so Rdeči Kmeri, čez noč prelevili v zapor-stavbo za torturo in smrt kjer je trpelo več kot 17.000 oseb .Danes je to muzej, kateri spominja na težke čase, katero je preživela kambodža in njeno  prebivalstvo .Nadaljevali bomo ogled mesta in okolice, ter imeli postanek v središču mesta in možnost za obisk ter sprehod po centralni tržnici in Ruski tržnici , katere ustanovitev sega že v čas prijateljstva Sovjetske zveze in Kambodže ter še vedno slovi po ugodnih nakupih. Vodenje bo potekalo angleškem jeziku z lokalni vodičem
Po napornem dnevu, bomo prispeli do hotela, ter izkoristili priložnost za obisk mesta „katero nikoli ne spi“ter se sprehodili po elegantnih avenijah ob rečni promenadi, katera nam bo pričarala kolonialni čas  francoskega duha , z obilico raznolikih kava barov in restavracij, ter izzivajoč pogled na neverjetno razsežnost reke Mekong River .
Individualni povratek v hotel kjer si lahko privoščite javni prevoz , taksi(Rikše) po zelo ugodnih cenah

8.Dan – PHNOM PEHN in POVRATEK  LETALA
po zajtrku  v hotelu ;  nekaj prostega časa za spominke ter slovo od Azije ter transfer do letališča
Polet in obroki v letalu ..

9.dan –
pristanek letala na bližnjem letališču

Cenik v EUR že od:

Predvideni odhodi: za leto 2020
Informativna cena paketa že od: 2.310 €/ na osebo

Cene na 30.08.2019.
Informativne cene so veljavne na dan objave paketa in se spreminjajo glede na zasedenost ladje in čas do odhoda. Zaradi tega so možna znatna odstopanja na dan rezervacije!
Za aktualne cene in razpoložljivost križarjenja nas pokličite ali nam pošljite povpraševanje!
V primeru zasedenosti osnovne kategorije (/cene) vam bo ponujena prva prosta.
Vse cene so na osebo in so zasnovane na predpostavki, da si dve odrasli osebi delita notranjo kabino. Enoposteljne in večposteljne kabine so na vprašaj.

MOŽNA DOPLAČILA

 • zavarovanje odpovednega rizika
 • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini
 • organizacija prevoza do letališča (tam kjer je možno) ali rezervacija parkirišča,
 • podaljšanje bivanja pred ali po končanem križarjenju z dodatnimi nočitvami v hotelu,
 • druge storitve

Cena vključuje

 • letalski prevoz, letalske takse in obroki na letalu
 • tranferji od letališča do hotela in nazaj
 • hotelske namestitve  v 2-posteljnih sobah z zajtrkom
 • lokalni vodič angleško govoreči v mestih ogleda
 • organizacijo potovanja.

Cena ne vključuje

 • napitnine v hotelu  ter napitnine za izlete,
 • stroške vize,
 • osebne porabe (alkoholne ter vse druge pijače, ki jih naročate v barih ali restavraciji, minibar v sobi, pranje perila, zdravstveni in lepotni tretmaji, telefonski klici, Wi-Fi),
 • vstopne E- vize (Vietnam 30 $, Kambodza 25 $)

Želim, da mi vaši specialisti za križarjenja pripravijo naslednjo ponudbo:

Destinacija (obvezno)

Datum odhoda (obvezno)

Ladja

Tip namestitve (obvezno)
notranja kabinazunanja kabina z oknomkabina z balkonomsuita

Število odraslih (obvezno)

Število otrok (obvezno)

Starost otrok

Vaše Ime in Priimek (obvezno)

Telefon (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Dodatne opombe (alternativni termini, posebne želje, upokojenci...)

Ho Chi Minh

Kambodža