Celebrity Cruises

Slavnostno doživetje. Dokler sami ne izkusite stila značilnega za svetovni razred, ki je prepoznaven za vsako ladjo Celebrityjeve flote, si ne morete predstavljati okusa popolno pripravljenih “tournedos rossini” ali osvežitve Celebrityjevih ekskluzivnih AquaSpa programov.

Dokler osebno ne izkusite ponudbe petih+ zvezdic, zaradi katere je Celebrity tako priznana, ne boste vedeli kaj pomeni biti postrežen, ne zgolj kot potnik, temveč kot časten gost.

Dokler ne doživite užitkov ob preživljanju nepozabnega dneva v pristanišču, nato vrnitev na ladjo, kjer vas čaka vso udobje, katerega si težko sploh zamislite, bodo to ostale le sanje. Pridite in doživite Celebrity doživetje. In dovolite, da Celebrity prekaša vsa vaša pričakovanja.

Doživite neobičajno! Pri Celebrity Cruises je cilj enostaven: pripraviti neprimerljivo izkušnjo križarjenja na krovu ladij brezkompromisnega stila in rafiniranosti. Zato je Celebrity zaposlil talentirane svetovno (pri)znane ladijske arhitekte in dizajnerje (oblikovalce), da ustvarijo zares izjemno floto. Vsaka ladja odseva neverjetno pozornost za detajle in lasten, razpoznavni stil, z unikatnimi sobami in družabnimi prostori. Kot na primer observacijski lokal, ki se ponoči spremeni v diskoteko. In intimni lokal, kjer lahko pokadite na roko zavito cigaro.

Od trenutka, ko stopite na krov, pohištvo, okrasje in ozračje elegance, ustvarijo praznično, brezskrbno okolje, v katerem uživate z novimi prijatelji, s katerimi si lastite Celebrity doživetje.

Filtriraj ponudbo: