Jesenske krompirjeve počitnice na križarjenju

jesenske-krompirjeve-pocitnice

Jesenske počitnice preživite na morju in doživite pravljična evropska mesta in pokrajine na ležeren način ali pa obiščite tople plaže daljnih destinacij in zagotovo boste nad odločitvijo navdušeni.
Za krompirjeve počitnice izberite križarjenje in v zameno boste dobili odlično organizirane počitnice, ki spoštujejo vaš dragocen čas in najboljše razmerje med vplačano ceno in storitvijo, ki jo boste deležni na krovu fantastičnih ladij. Preverite našo odlično individualno ali skupinsko ponudbo programov in nas kar najhitreje pokličite ali obiščite za rezervacijo, daj so po navadi mesta v večposteljnih kabinah kar hitro razprodana.

V času jesenskih krompirjevih počitnic boste lahko uživali v prijetnih temperaturah v Sredozemlju ali celo poletnih v malo bolj oddaljenih krajih. Ogledali si boste zanimive kraje in se družili z novimi ali starimi prijatelji. Jesenska križarjenja so tudi idealne počitnice za družine z otroci, kjer običajno do dva otroka, ki potujeta skupaj z dvema odraslima, križarita brezplačno oz. plačata le pristaniške takse.
Ker pa se običajno na jesenske počitnice odpravljamo s kupico prijateljev, smo za vas pripravili tudi organizirana skupinska križarjenja s slovenskim spremljevalcem.

Zabave, znamenitosti in hrane zagotovo ne bo manjkalo.

V nadaljevanju si oglejte naše predloge za individualna križarjenja po vsem svetu, ter aktualne skupinske odhode v času jesenskih počitnic.
Pripravili smo programe križarjenj po Sredozemlju,  z Grčijo,  Italijo, Francijo in vedno vročo Španijo ali eksotične destinacije na Karibih, Južni Ameriki in v Aziji. Čakajo vas tudi vedno bolj popularna all inclusive križarjenja in rečna križarjenja.

Doživite popolne jesenske počitnice na križarjenju!

Filtriraj ponudbo: