Kam za novo leto – Novoletna križarjenja

Novo leto se bo kmalu pričelo in torej kam za novo leto?

Najdaljšo noč v letu tradicionalno preživimo v družinskem krogu ali obdani s prijatelji na novoletni zabavi. Tudi novoletna potovanja ali izleti so čedalje pogostejša oblika prestopa v novo leto, če jim na poti dodamo še vrhunske kulinarične dobrote, nepozabno zabavo, spektakularni ognjemet nad morjem in eksotične destinacije, bo vaše praznovanje popolno in nepozabno.

Last minute križarjenje – Ugodna akcijska križarjenja – Posebna ponudba križarjenj

Božična križarjenja

Običajno se adventno obdobje začne že z obiskom božičnih stojnic, ki se zdijo vsako leto lepše okrašene in kjer vas vonj po kuhanem vinu privablja v pokušino dobrot. Vse to je še lepše, če stojnice doživite v večernih urah in če vam po obisku ni treba peljati domov.
Ker smo prisluhnili vašim željam, imamo v ponudbi odlična krajša in daljša križarjenja po evropskih rekah v času adventnih praznikov, kjer se ladja veže v središču mestnega jedra in vam ponuja zatočišče hotela 5*. Tudi morskih križarjenj v času božičnih praznikov ne manjka.

Novoletna križarjenja

Če prisegate bolj na eksotiko in zabave polne plesa in animacije, ne smete zgrešiti naša novoletna križarjenja, ki vam jih prav tako predstavljamo spodaj v obliki rečnih in morskih križarjenj. Na ladji, ki bo plula od mesta do mesta, od otoka do otoka, ne bo manjkalo prazničnega vzdušja, vrhunskih kulinaričnih dobrot, prijaznega in nasmejanega osebja, ki bo poskrbelo za vašo sleherno željo, da boste v najdaljši noči v letu lahko uživali ob gala večerji in v spektakularnem ognjemetu ter živi glasbi, ki se bo širila iz različnih ladijskih salonov.

Za najboljšo izbiro in pripravo na vaše praznično križarjenje se obrnite na enega naših svetovalcev za križarjenja, ki vam bodo z uporabnimi nasveti pomagali pri izbiri in tudi prilagodili doživetje po vaših željah.

Filtriraj ponudbo: