MICE križarjenja

Morje ima močan terapevtski učinek, še posebej na tiste, ki se dnevno posvečajo rasti in uspešnosti svojega podjetja. Združite prijetno s koristnim in domov se boste vrnili polni novih idej in prelepih spominov na pomembno poslovno srečanje, ki bo hkrati tudi nepozabno potovanje.

Motivacija in delovni zagon bosta po križarjenju zagotovo na višku!

Reference

V preteklih letih smo bili organizatorji:

  • letne konference svetovnega združenja pomorskih agencij FONASBA, na katerem je sodelovalo 300 udeležencev iz 53 različnih držav,
  • slovenskega kongresa preventivne medicine,
  • mednarodnega kongresa o prometni znanosti ICTS,
  • dogodka Karlovačke pivovare,
  • več drugih manjših in večjih srečanj.

Združite poslovno srečanje in nepozabno potovanje

Srečanja se odvijajo na ladjah, opremljenih na ravni hotela kategorije štirih ali petih zvezdic s popolnim udobjem ki ga nudijo tehnično vrhunsko opremljene kongresne dvorane, saloni, bari, casino, restavracije, bazeni ali telovadnica. Medtem ko udeleženci prisostvujejo predavanjem se lahko spremljevalci nemoteno gibljejo po ladji, udeležijo dnevnih aktivnosti ali uživajo na soncu ob bazenu. Možna so eno, dva, tri, štiri ali več dnevna srečanja, kjerkoli po svetu. V pristaniščih organiziramo strokovne ali turistične oglede in izlete.

Torej, združite prijetno s koristnim in domov se boste vrnili polni prelepih spominov na pomembno poslovno srečanje in nepozabno potovanje.

Dodatne informacije

Svetujemo vam ogled spodnjega spletnega naslova: www.royalincentives.com

kongresi
RCI_Navigator_Theater-web