Cruise & Ferry Center

Združenje Cruise & Ferry Center

Cruise & Ferry Center deluje kot specializirano gospodarsko interesno združenje za promocijo križarjenj, ladijskih in letalskih prevozov. S 30 letnimi izkušnjami je vodilni ponudnik križarjenj in trajektnih prevozov ne samo v Sloveniji in na Hrvaškem, temveč v celotni JV Evropi.

Znotraj združenja Cruise & Ferry Center poslujejo članice, ki so hkrati uradni organizatorji in/ali prodajalci turističnih aranžmajev in ki svoje storitve tržijo pod blagovno znamko krizarjenje.si in Cruise & Ferry Center, ali skrajšano CFC Križarjenja.

Cruise & Ferry Center, Worldseas.net, krizarjenje.si, krizarjenja.net, krstarenja.hr, krstarenja.rs, krstarenja.net, trajekti.com, travelalliance.org so blagovne znamke skupine Cruise & Ferry Center.

Vse vsebine in storitve, ki so dostopne na spletni strani, so zaščiteno avtorsko delo in v lasti ene od članic združenja CFC. Kakršno koli razmnoževanje ali distribucija vsebine in / ali programske opreme je strogo prepovedano z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah. Kršitelji so za svoja dejanja civilno in kazensko odgovorni.

Pridržujemo si pravico do sprememb brez predhodnega obvestila. Za napake ali nepopolne informacije na spletni strani CFC in informacije na spletnih straneh tretjih oseb, na katere ste prišli s klikom na enega od linkov iz naše strani, ne odgovarjamo. Točne cene in razpoložljiva mesta zagotavljamo šele ob potrditvi rezervacije.

Kontakti

Kontakti klicnega in rezervacijskega centra:
Center za promocijo in trženje križarjenj ter vseh vrst prevozov
Liminjanska 94b

SI-6320 Portorož
T: +386 5 6710 777, +386 30 703 100
T Ljubljana: +386 1 23 555 99
E: info@cruise-ferry-center.com

Sedež združenja
CRUISE & FERRY CENTER g.i.z.
Združenje turistično prometno-pomorskih agencij
Kosovelova 2
6320 Portorož
Slovenija

Pridružena članica oz. organizator potovanj v Sloveniji

AEROMAR trženje v turizmu d.o.o. Ljubljana
Kosovelova 2
SI – 6320 Portorož
T: +386 30 703 100
E: info@aeromar.si
Številka turistične licence: 1799/1800