Križarjenje Karibi

Križarjenje po Karibih je tretji najpopularnejši produkt križarjenj, takoj za Sredozemljem in Severno Evropo.
To je ogromno območje jugozahodno od ameriške obale in severno od Južne Amerike, ki tvori več kot sedem tisoč otokov. Med njih spadajo tudi Jamajka, Kuba, Puerto Rico, Haiti, Antigua, Barbados, St. Maarten, Guadeloupe, St. Lucia in Martinique.
Turistični biseri, ki jih vsakdo želi obiskati!

Za tiste, ki sanjate o kristalno čistiem turkiznem morju, palmah, ki se pozibavajo v lahnem vetriču nad belo peščeno plažo, je križarjenje po Karibih prava izbira.

Programe križarjenj po Karibih delimo na:
Vzhodni Karibi,
– Zahodni Karibi,
– Južni Karibi
.

Kateri so najprimernejši za vas si poglejte spodaj ali se prepustite nasvetom naših strokovnjakov.

Križarjenje Karibi

Filtriraj ponudbo:

Med Vzhodne Karibe spadajo Britansko in Ameriško deviško otočje,ki je znano po zelo razvitem ladijskem turizmu, slikovitih plažah in divjem, bujnem rastju v notranjosti. Poležavali boste na rajskih peščenih plažah, se greli na toplem soncu in se znebili vsakodnevnih skrbi.

Filtriraj ponudbo:

Pridružite se nam na nepozabnem križarjenju po zahodnih karibskih otočkih. Eden izmed najbolj znanih otokov, ki spadajo v zahodne Karibe je Jamajka, ki vas ne bo pustila ravnodušne. Ne pozabite si ogledati eno izmed najpomembnejših jamajških atrakcij, slapove Dunns River Falss. Oglejte pa si tudi Belize, tradicionalno pristanišče za to področje karibov in kraj nekaterih najstarejših mest majevske civilizacije

Filtriraj ponudbo:

Južno karibsko otočje je polno lepih belih peščenih plaž, botaničnih vrtov in vulkanov, ki si jih med drugim lahko ogledate na otočkih Martinique, St. Lucia in Guadaloupe. To je fantastična destinacija za zabavo na soncu, relaksacijo in raziskovanje neznanega. Tukaj vas bo pričakala reggea glasba in okusni koktejli, ki vam jih bojo pripravili prijazni domačini.

Filtriraj ponudbo: