Holland America Line

Holland America Line je poznana po prijaznosti in skrbni ponudbi. Na njenih ladjah imajo enega največjih razmerij med številom članov posadke v odnosu do števila potnikov. Prostorne kabine so v povprečju 25 % večje ter verande dvakrat večje v primerjavi z ostalimi ladjami. Možno je izbirati večerjo v restavraciji, kjer so zaželjena svečano elegantno oblačila ali v samopostrežni restavraciji, kjer prevladujejo športno elegantna oblačila ter brezplačno 24 urno postrežbo v kabini.

Holland America Line je za dosego najvišje odličnosti svoje ponudbe na krovu vložila 425 milijonov dolarjev v razvoj  in prenovo, vključno z umetnostjo kulinarike in to v prisotnosti “Food & Wine” revije. Z demonstracijo kuhinje na krovu preko 60 slavnih gostujočih glavnih kuharjev in kulinaričnih mojstrov pripravlja kuharska predavanja, za “Café” skrbi New York Times. Uredili so tudi prostore za aktivnosti najstnikov, nove pridobitve v kabinah pa so LCD televizorji in luksuzne postelje.

Akcija HAL - Why Not Now?

Pri Holland America Line v času od 12. decembra 2018 – 28. februarja 2019 poteka izjemna akcija, kjer na več kot 500 odhodih prejmete:

  • Nadgradnjo kategorije namestitve
  • do 10% popusta na izbrane izlete na kopno
    + rezervirajte suito in prejmite ladijsko dobroimetje v višini do 600USD na kabino, ki jih lahko porabite na ladji!
    (dobroimetje za 1. in 2. potnika v suite:  7-10 dni 100USD/11-14 dni 200USD/15 + dni 300USD)

Dodatna ponudba na izbrana evropska križarjenja rezervirana do 31. januarja 2019:
Potnika na osnovnih ležiščih prejmeta brezplačen paket pijač “Select”, ki vključuje standardno ponudbo brezalkoholnih pijač, vina, piva, žganih pijač, koktajlov in kavnih napitkov na kozarec, do vrednosti 9USD na pijačo. Največ 15 pijač na dan po osebi.

V dodatni ponudbi so vključeni izbrani odhodi v Sredozemlju, po baltskih prestolnicah, norveških fjordih in Islandiji.

Za 500+ odhodov v akciji nas kar najhitreje pokličite na 01/530 9 530 ali pišite, prav tako za programe križarjenj, ki vključujejo paket pijač.

 Filtriraj ponudbo: