Holland America Line

Holland America Line je poznana po prijaznosti in skrbni ponudbi. Na njenih ladjah imajo enega največjih razmerij med številom članov posadke v odnosu do števila potnikov. Prostorne kabine so v povprečju 25 % večje ter verande dvakrat večje v primerjavi z ostalimi ladjami. Možno je izbirati večerjo v restavraciji, kjer so zaželjena svečano elegantno oblačila ali v samopostrežni restavraciji, kjer prevladujejo športno elegantna oblačila ter brezplačno 24 urno postrežbo v kabini.

Holland America Line je za dosego najvišje odličnosti svoje ponudbe na krovu vložila 425 milijonov dolarjev v razvoj  in prenovo, vključno z umetnostjo kulinarike in to v prisotnosti “Food & Wine” revije. Z demonstracijo kuhinje na krovu preko 60 slavnih gostujočih glavnih kuharjev in kulinaričnih mojstrov pripravlja kuharska predavanja, za “Café” skrbi New York Times. Uredili so tudi prostore za aktivnosti najstnikov, nove pridobitve v kabinah pa so LCD televizorji in luksuzne postelje.

HAL prilagojena politika odpovedi za nove rezervacije

“Rezervirajte brez negotovosti” se glasi nova kampanija premium ladjarja Holland America Line, ki ponuja vsem, ki se odločite za rezervacijo letošnjega križarjenja v mesecu marcu in aprilu 2020, da lahko naknadno rezervacijo prekličete iz katerega koli razloga in pri tem prejmete dobroimetje v višini vašega pologa in stroškov odpovedi.
Ponudba “Rezervirajte brez negotovosti” velja za vsa na novo rezervirana križarjenja z odhodi v letu 2020, križarjenje pa je treba odpovedati najmanj 30 dni pred odhodom (veljajo nekatere dodatne omejitve).

Akcija HAL - Why Not Now?

Pri Holland America Line v času do 15. marca 2020 poteka izjemna akcija, kjer na izbranih odhodih iz Evrope prejmete:

  • nadgradnjo kategorije namestitve
  • brezplačen paket pijač

Promocija HAL - Ready to cruise

Nova HAL promocija bo potekala do 30. aprila 2020 za izbrana križarjenja izven Evrope z odhodi od poletja do decembra 2020:

  • vključene napitnine kabinskemu osebju na izbranih odhodih
  • znižane cene za 3. in 4. osebo v kabini
  • rezervirajte zunanjo ali višjo kategorijo kabine do 22.03.2020 in prejmite še ladijsko dobroimetje v višini do 200USD na kabino, ki jih lahko porabite na ladji!

Za 130+ odhodov v akciji nas kar najhitreje pokličite na 01/530 9 530 ali pišite, prav tako za programe križarjenj, ki vključujejo paket pijač.

 Filtriraj ponudbo: