Princess Cruises

Princess Cruises je eno najbolj poznanih imen v svetu križarjenj v Severni Ameriki. V svoji floti ima 17 ladij, ki plujejo na 115 različnih potovanjih s preko 350 destinacijami širom sveta.  Princess Cruises je poznan zlasti po programih križarjenja z raznoliko ponudbo počitnic, prilagojenih osebnim željam potnikov. Ladje nudijo vrsto izbora večerij, zabave in omogočajo potnikom, da sami ustvarjajo svoj osebni urnik.

Na križarjenjih od 7 do 107 dni je možno prekrižariti celotno zemeljsko oblo od Karibov, Kanade, Nove Anglije, Aljaske, Antarktike, Evrope, od Mehike skozi Panamski kanal do Južnega Pacifika – Havaji in Tahiti, ob obalah Južne Amerike, Azije, Afrike in nenazadnje vas popeljejo okrog sveta.

Princess je ena vodilnih družb med ponudniki in organizatorji potovanj po Aljaski, poseduje pet koč ob rekah v aljaški divjini, “UltraDome” železniške vagone ter udobne avtobuse za prevoz potnikov skozi srce Aljaske, 49. države ZDA. Princess dodatno organizira potovanja na Kitajskem, v Avstraliji, Afriki, Indiji, Evropi, na vzhodu ZDA ter v Skalnem gorovju na zahodu Kanade.

Več zanimivosti o njihovi najnovejši ladji Regal Princess si lahko preberete v našem blogu.

Filtriraj ponudbo: