MSC Cruises

Kaj je tako posebnega v italijanskem načinu izvedbe križarjenj? Pri MSC so prepričani, da je v italijanskem oz. mediteranskem značaju prisotna želja po dobri zabavi, po popolnem uživanju vsega, česar se lotite. Pristop, ki ga jasno zaznajo potniki na njihovih križarjenjih. Vsako križarjenje je zasnovano tako, da omogoča strankam popolno doživetje vsake destinacije, ki jo obiščejo.

Od zgodovinskih spomenikov klasičnega Mediterana, Baltskih prestolnic in fjordov na severu Evrope, pestrosti Afrike in sproščenih karibskih ritmov, do električnega vzdušja na karnevalih južne Amerike, neštete zanimivosti naredijo vsako popotovanje nepozabno.

Trenutna flota dvaindvajsetih ladij in naročena nova križarka MSC World Europa, predstavništva v več kot 20 državah po celem svetu, pridobitev prestižnega certifikata Vision 2000 in sodelovanje z UNICEF-om ponujajo garancijo in priznanje MSC-ju, ki nudi lasten, poseben »Made in Italy« stil križarjenja, priznan in cenjen po vsem svetu.

PROMOCIJSKA PONUDBA: ALL IN AT SEA

Nova promocijska ponudba velja do 28. februarja 2022.
Zahvaljujoč ponudbi All in at Sea bodo gostje lahko izkoristili naslednje ugodnosti:

  • brezplačne pijače: neomejeno število pijač (Easy paket)
  • brezplačen wi-fi: stalna povezava za 2 napravi
  • ladijsko dobroimetje: v višini 25 € na osebo za doživetje Bella, Fantastica in Aurea in se lahko uporabi za dodatne storitve (izleti, spa storitve, večerja v specializirani restavraciji itd.)

Pogoji promocijske ponudbe All in at Sea
– trajanje promocijske ponudbe: od 16. 12. 21. do 28. 2. 22.
– križarjenja vključena v ponudbo: izbrani odhodi za poletje 2022 (Karibi, Sredozemlje, Severna Evropa)
Opis: brezplačen paket EASY pijač za vse goste, brezplačen paket WIFI # 2 in brezplačeno dobroimetje v višini 50 € / $ na kabino za izkušnjo Bella / Fantastica / Aurea.
– brezplačna menjava križarjenja do 15 dni pred datumom odhoda (za rezervacije samo križarjenja)
– brezplačna menjava križarjenja do 21 dni pred datumom odhoda (za rezervacije paketov Fly & Cruise)
– NOVO: BREZPLAČNA SPREMEMBA IMENA! do 5 dni pred datumom odhoda
– možnost kombiniranja z drugimi popusti: klubski popusti MSC Voyagers Club, ponudba za zdravstvene delavce in kataloške akcije
Opomba: promocijska ponudba uporablja dinamično ceno, ki je odvisna od razpoložljivosti; veljavno ceno vedno preverite pri agentu.

Filtriraj ponudbo: