Silversea

Silversea je družba za križarjenja, ki odraža generacije pomorskih in popotniških doživetij. V zgodnjih 1990-ih si je rimska družina Lefebvre, nekdanja lastnica družbe Sitmar Cruises, zamislila in uredila edinstveno družbo za križarjenja z jamstvom zgraditi in voditi najkvalitetnejše ladje v čezmerno udobnem segmentu. Ime “Silversea” je bilo izbrano, ker hkrati vključuje kvaliteto in udobje kot tudi vzbujanje pozornosti in morske romantike.
Silversea flota ladij je bila grajena z namenom, da v izredno luksuzno tržišče vpelje nov razred manjših, bolj prisrčnih ladij, ki lahko pristanejo v bolj eksotičnih pristaniščih. Izbrane ladje so posebno načrtovane za manjše število gostov, z več prostora in z najvišjim nivojem osebnega servisa, ki ga nudijo italijanski ladijski častniki in evropsko osebje. Vsi suiti imajo balkon z pogledom na morje, svojega butlerja, prosta izbira mize pri večerji – gostje lahko večerjajo, kadar želijo, kjer in s kom želijo – vse to daje posebno vzdušje na krovu.
Ladje Silversea nudijo enako privlačen ambient, kot ga je najti na večjih ladjah, podobno večerno zabavo v gledališču, igralnici, spa ter fitnes centru.
V ultraluksuznem razredu križarjenj je Silversea inovativen in kot tak s svojo “all inclusive” ponudbo luksuznih proizvodov svetovno znanih znamk – Acqua di Parma, Pommery, Davidoff in Relais & Chateaux – nadvse priljubljen med premožnimi potniki. Zaradi omenjene inovativnosti je družba Silversea redno pohvaljena s strani potnikov in strokovnih publikacij.

Filtriraj ponudbo:

  Želim, da mi vaši specialisti za križarjenja pripravijo naslednjo ponudbo:

  Destinacija (obvezno)

  Datum odhoda (obvezno)

  Ladja

  Tip namestitve (obvezno)

  notranja kabinazunanja kabina z oknomkabina z balkonomsuita

  Število odraslih v posamezni kabini (obvezno)

  Število otrok v kabini (obvezno)

  Starost otrok

  Vaše Ime in Priimek (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Vaš eMail (obvezno)

  Dodatne opombe (alternativni termini, posebne želje, številka članstva, upokojenci...)

  Kakšna je vaša časovnica na lestvici od 1 do 10, pri čemer je 1 'nikoli ne bom rezerviral/a' in 10 'takoj pripravljen/a rezervirati'?