Kam za 1. maj – Prvomajske počitnice na križarjenju

prvomajske počitnice

Prvomajske počitnice preživite na morju in doživite pravljična evropska mesta in pokrajine, obiščite tople plaže  daljnih destinacij in zagotovo boste nad odločitvijo navdušeni.
Kako ne bi bili, če vas čakajo odlični individualni programi in cene  s katerimi boste doživeli popolne prvomajske počitnice, v posebnem vzdušju, ki ga premore le ladja.

V času prvomajskih počitnic boste uživali v prijetnih temperaturah in daljših dnevih. Ogledali si boste zanimive kraje in se družili z novimi ali starimi prijatelji. Prvomajska križarjenja so tudi idealne počitnice  za družine z otroci, kjer običajno do dva otroka, ki potujeta skupaj z dvema odraslima, križarita brezplačno oz. plačata le pristaniške takse.
Ker pa se običajno na prvomajske počitnice odpravljamo s kupico prijateljev, smo za vas pripravili tudi organizirana skupinska križarjenja s slovenskim spremljevalcem.

Zabave, znamenitosti in hrane zagotovo ne bo manjkalo.

V nadaljevanju si oglejte naše predloge za individualna križarjenja po vsem svetu, ter aktualne skupinske odhode v času prvomajskih praznikov.
Pripravili smo programe križarjenj po Sredozemlju,  z Grčijo,  Italijo, Francijo in vedno vročo Španijo ali eksotične destinacije na Karibih in v Aziji ter Oceaniji. Čakajo vas tudi vedno bolj popularna all inclusive križarjenja in prvomajska rečna križarjenja.

Doživite popolne prvomajske počitnice na križarjenju!

Filtriraj ponudbo: