Disney Cruise Line

Disney Križarjenje

Predstavljamo vam ladijsko družbo Disney Cruise Line, ki razpolaga s štirimi fantastičnimi ladjami, na katere boste lahko peljali vaše mlajše in jim omogočili nepozabno Disney križarjenje, ki ga definitivno nikdar ne bodo pozabili in ga bodo prav gotovo želeli še ponoviti. Takoj, ko boste vstopili na ladjo vas bo očaralo pravljično vzdušje, ki ga vsi poznamo iz našega otroštva. Kar Disney Cruise Line počne najbolje je to, da dokaže, da elegantno in družini prijazno lahko spada skupaj in še kako je to vidno na njihovih ladjah. Disney ponuja eno izmed najbolj značilnih izkušenj, kar jih lahko doživite na morju. S temi ladjami je Disney predstavil številne novosti. Ena izmed izmed novosti je spreminjajoči se razpored večerje pri katerem lahko jeste v treh različnih restavracijah, vendar z istimi kolegi in natakarji.

Vse štiri ladje so družini zelo prijazne. Ponujajo dovršeno Walt Disney gledališče, ki spominja na plišasto Broadway hišo in prav tako Buena Vista kino. Poleg nešteto aktivnosti bodo otroci lahko tudi v živo spoznali njihove heroje iz otroštva kot so Miki Miška, Spiderman, Captain America ter še mnogo drugih, ki bodo samo še popestrili vaše Disney križarjenje.

Z njihovimi ladjami boste obiskali prelepe destinacije kot so Aljaska, Zahodna Ameriška obala, Karibi in Bahami, Kanadska obala, Sredozemlje ter Severna Evropa.

Castaway Cay, privatni otok, ki se nahaja sredi Bahamskega otočja, je v lasti družbe Disney Cruise Line in je namenjen le za njihove potnike. Njihove ladje se zasidrajo tik ob obali in omogočajo potnikom, da se preprosto sprehodijo iz ladje direktno na ta prelep otok z belimi peščenimi plažami in čistim turkiznim morjem. Ta prelep otok si lahko ogledate na tej povezavi.

Obveščamo vas tudi, da je ladjar že napovedal prihod dveh novih še večjih ladij v letu 2021 in 2023, ki bodo ponujale še mnogo več aktivnosti in zabave za vaše najmlajše!

Filtriraj ponudbo: