Promo MSC Ponudba Križarjenj

Izredna promocija za MSC križarjenja.

MSC posebna akcija znižanih cen za križarjenja je enkratna priložnost, da rezervirate vaše križarjenje po ceni za zgodnje prijave. Zakaj bi plačali polno ceno, ko lahko rezervirate dovolj zgodaj in prihranite, obenem pa vam je na voljo večja izbire namestitve.

Velja za nove rezervacije in do razprodaje prostih kapacitet.

Preverite programe križarjenj v ponudbi.

 

Kaj je tako posebnega v italijanskem načinu izvedbe križarjenj? Pri MSC so prepričani, da je v italijanskem oz. mediteranskem značaju prisotna želja po dobri zabavi, po popolnem uživanju vsega, česar se lotite. Pristop, ki ga jasno zaznajo potniki na njihovih križarjenjih. Vsako križarjenje je zasnovano tako, da omogoča strankam popolno doživetje vsake destinacije, ki jo obiščejo.

Od zgodovinskih spomenikov klasičnega Mediterana, Baltskih prestolnic in fjordov na severu Evrope, pestrosti Afrike in sproščenih karibskih ritmov, do električnega vzdušja na karnevalih južne Amerike, neštete zanimivosti naredijo vsako popotovanje nepozabno.

Trenutna flota dvanajstih ladij, novi ladji MSC Meraviglia in MSC Seaside, predstavništva v več kot 20 državah po celem svetu, pridobitev prestižnega certifikata Vision 2000 in sodelovanje z UNICEF-om ponujajo garancijo in priznanje MSC-ju, ki nudi lasten, poseben »Made in Italy« stil križarjenja, priznan in cenjen po vsem svetu.

Filtriraj ponudbo: